EVENEMENT

Komische thriller Lizalotte

 Dorpshuis de Quakel | Kerklaan 16, 1424 BK De Kwakel.

13, 19 en 20 april gaat toneelvereniging Genesius weer de planken op in het Dorpshuis de Quakel in De Kwakel en brengen ze de komische thriller “Lizalotte”.

Liza is een zeer succesvolle schrijfster van thrillers en heeft in de loop der jaren een aardig vermogen opgebouwd. Als ze erachter komt dat haar man haar met het hele dameshockeyteam bedriegt, wijst ze hem de deur uit.

Sinds een maand heeft ze een nieuwe huishoudster en een homotypetje als tuinman. Over beide(n) is ze heel tevreden. Wat ze niet weet, is dat de twee, ook voor haar, een levensgevaarlijk geheim met zich meedragen.

Liza kampt intussen met een writer’s block. Ze kan geen begin vinden voor haar nieuwe misdaadroman. Daardoor drinkt ze veel en krijgt ze een auto-ongeluk.

Bijna geheel onverwachts komt Lotte in beeld; de eeneiige tweelingzus van Liza, die al op jonge leeftijd het ouderlijk huis heeft verlaten. Ze heeft geld geleend van verkeerde mensen.

Liza had vlak voor haar ongeluk een kort idee voor een nieuw boek op de computer gezet. Buurvrouw Mabel, werkzaam bij de recherche, ziet daarin enige overeenkomst met drie onopgeloste misdrijven. Hoewel er geen reden voor is, gaat ze toch de levenswandel van de huishoudster en tuinman onderzoeken.

Ook Liza’s man krijgt een auto-ongeluk. Mabel ontdekt al snel wie de hand heeft gehad in beide ongelukken. Het wordt voor haar om diverse redenen een emotionele arrestatie. Als alles achter de rug is, heeft Mabel voor Wim nog een opwindende verrassing die hij, ondanks zijn verwondingen, maar al te graag aanneemt.

Kortom, een misdaadverhaal met vele onverwachte wendingen.

INFORMATIE

Aanvang 20.15 uur, zaal open 19.30 uur. Kaarten: € 8,50, verkrijgbaar via
Kwaliteitsslagerij Eijk en Veld in De Kwakel of via de website.

WEBSITE
MEER EVENEMENTEN

Met trots kondig ik een waanzinnig dans-uur aan op de dinsdagavond van 20.00 tot 21.00…

Remko Smit is unaniem gekozen tot de winnaar van de fotowedstrijd, georganiseerd voor de 204e…

Vanaf 27 maart t/m 1 april is er weer kermis op het evenementen terrein in…

Elke vrijdagavond is het dansen bij GERRIT! Wisselende DJs en entertainers zorgen dat de voetjes…